Slot KFV 3-puntsluiting VH SKG ** krukbediend gemonteerd

€ 321,86

excl. BTW € 266,00
Productnummer: SLOTDRIEPUNTS KRUK+MONTAGE
Verzendwijze: Vrachtvervoer
Productinformatie "Slot KFV 3-puntsluiting VH SKG ** krukbediend gemonteerd"

 

KFV-Meerpuntsslot AS 4900 van ProBouwen met ééndelige langvoorplaat. Hoofdslot geprepareerd voor profielcilinder, zonder wissel. Hoofdslot met ommantelde hulzen voor beslagbevestigingsschroeven. Aan de boven- en onderzijde van de voorplaat een toegevoegd slot, voorzien van een 8 mm dikke, geharde stalen haak. Voorplaat standaard geel gebichromatiseerd of blank verzinkt, de gezamelijke vergrendelingselementen zijn glansvernikkeld, de slotkasten zijn verzinkt en gesloten. Een krachtig raderwerk zorgt voor dichtsluiting van de deur. Daardoor wordt een verhoogde geluids-en warmte demping mogelijk.

• Pennen uit gehard staal.

• Doorzaagbelemmering van de nachtschoot.

• KFV-meerpuntssloten zijn inbraakwerend.

Elemententesten voor inbraakwerende deuren volgens EN V 1627 (wk1, 2, 3, 4) werden door toonaangevende deurfabrikanten doorstaan. In Nederland voldoet deze meerpuntssluiting aan de elemententest van SKH/SHR volgens de NEN 5096 voor nieuwbouw, Politiekeurmerk Veilig Wonen en is voorzien van SKG®-sterren. (volgens BRL 3104)

• KFV-meerpuntssloten zijn links en rechts omkeerbaar.

• Het in de Handel gebruikelijk beslag is toepasbaar.

• Kwaliteitsgeorienteerde produktpolitiek bij KFV:

Het KFV-kwaliteits-Managment-Systeem is naar DIN/ENV en ISO 9001-norm gecertificeerd.

Krukbediening

Sluiten: kruk omhoog bewegen voor het afsluiten van de deur, sleutel één toer draaien om de sluitelementen te vergrendelen. Openen: sleutel één toer draaien om de sluitelementen te ontgrendelen, kruk omlaag bewegen om de deur te openen.

Nu alles op één hoogtemaat en toepasbaar in alle inbraakwerend geveltimmerwerk „weerstandsklasse 2“ zoals opgenomen in de SKH publicatie 98-08. De serie W 267 is links en rechts toepasbaar en standaard uitgevoerd met een doornmaat van 55 mm, PC 72, hart krukgat 1.050 mm, vlakke voorplaat van 24 x 3 x 2400 mm gebichromatiseerd, blank verzinkt of roestvast staal en voorzien van SKG.

 

Het is belangrijk om te weten dat bij een voordeur zonder krukbediening aan de buitenzijde, het niet mogelijk is om een krukbediende meerpuntsluiting te gebruiken. Hiervoor bent u een cilinderbediende meerpuntsluiting nodig.

Als extra service kunnen wij u aanbieden om in onze eigen werkplaats de driepuntsluiting voor u te monteren in uw bestelde deur.


Specificaties
Besteleenheidper stuk gemonteerd

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.