Slot KFV 3-puntsluiting VH SKG ** cilinderbediend gemonteerd

€ 360,51

excl. BTW € 297,94
Productnummer: SLOTDRIEPUNTS CIL+MONTAGE
Verzendwijze: Vrachtvervoer
Productinformatie "Slot KFV 3-puntsluiting VH SKG ** cilinderbediend gemonteerd"

 

KFV-Meerpuntsslot AS 2502 van ProBouwen met ééndelige voorplaat. Hoofdslot geprepareerd voor profielcilinder, met wissel, 2-toerig met 20 mm nachtschootuitschuiving. Hoofdslot met ommantelde hulzen voor beslagbevestigingsschroeven. Aan de boven- en onderzijde van de voorplaat een toegevoegd slot, voorzien van een geharde stalen zwenkschoot. Voorplaat standaard geel gebichromatiseerd of blank verzinkt, de gezamelijke vergrendelingselementen zijn glansvernikkeld, de slotkasten zijn verzinkt en gesloten.

• Een krachtig raderwerk zorgt voor dichtsluiting van de deur. Daardoor wordt een verhoogde geluids-en warmtedemping mogelijk.

• Zwenkschoten uit gehard staal.

• Doorzaagbelemmering van de nachtschoot.

• KFV-meerpuntssloten zijn inbraakwerend.

Elemententesten voor inbraakwerende deuren volgens EN V 1627 (wk1, 2, 3, 4) werden door toonaangevende deurfabrikanten doorstaan. In Nederland voldoet deze meerpuntssluiting aan de elemententest van SKH/SHR volgens de NEN 5096 voor nieuwbouw, Politiekeurmerk Veilig Wonen en is voorzien van SKG®-sterren. (volgens BRL 3104)

• Zwenkschoten sluiten van onder naar boven, dus heeft men geen probleem bij een „zich zettend“ deurblad.

• KFV-meerpuntssloten zijn links en rechts omkeerbaar.

• Het in de Handel gebruikelijk beslag is toepasbaar.

• Kwaliteitsgeorienteerde produktpolitiek bij KFV: Het KFV-kwaliteits-Managment-Systeem is naar DIN/ENV en ISO 9001-norm gecertificeerd.

Sleutelbediening: Sleutel twee toeren draaien om de sluitelementen te ver- of ontgrendelen. Het slot is voorzien van een wissel.

Nu alles op één hoogtemaat en toepasbaar in alle inbraakwerend geveltimmerwerk „weerstandsklasse 2“ zoals opgenomen in de SKH publicatie 98-08. De serie W 267 is links en rechts toepasbaar en standaard uitgevoerd met een doornmaat van 55 mm, PC 72, hart krukgat 1.050 mm, vlakke voorplaat van 24 x 3 x 2400 mm gebichromatiseerd, blank verzinkt of roestvaststaal en voorzien van SKG keurmerk.

Als extra service kunnen wij u aanbieden om in onze eigen werkplaats de driepuntsluiting voor u te monteren in uw bestelde deur.


Specificaties
Besteleenheidper stuk, gemonteerd

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.