Gipsvezelplaat 12,5 x1200x3000 (2xAK) Diamond Board

€ 47,48

excl. BTW € 39,24
Productnummer: GIPSVEZ DIAMAND 12,5 1200X3000
Verzendwijze: Vrachtvervoer
Productinformatie "Gipsvezelplaat 12,5 x1200x3000 (2xAK) Diamond Board"
Knauf Diamond Board: Hard als diamant, de gipskartonplaat die tegen een stootje kan. 

De Diamond Board van Knauf is een topkwaliteit afbouwplaat, die de eigenschappen van gipsvezel en de voordelen van gipskarton combineert en daarmee de kwaliteit van alle bestaande platen overtreft en in een handomdraai verwerkbaar is. 

Door zijn unieke samenstelling is Knauf Diamond Board prima geschikt voor beplating van lichte, niet dragende scheidingswanden met houten of metalen staanderwerk. Vooral daar waar extra eisen aan geluidsisolatie, brandwerendheid, vochtbestendigheid, sterkte en oppervlaktehardheid gesteld worden. Knauf’s gipskartonplaat is ook uitermate geschikt als plafondbeplating. En als beplating in vochtige ruimtes, zoals keukens, toiletgroepen en badkamers. Voor wanden en plafonds,: kies voor Diamond Board en laat uw creativiteit de vrije loop. Daarnaast is de Diamond Board van Knauf ook nog optimaal te verwerken.

De langskanten zijn voorzien van een afgeschuinde kant (2xAK). Beide zijden en de langskanten zijn met een goed hechtend, speciaal karton bekleed. De platen zijn herkenbaar aan het blauwe karton en de rode bestempeling op de rugzijde.

Gewicht; ca. 12,7 kg/m2

Voor meer informatie: Brochure Knauf Diamond Board


Specificaties
Besteleenheidper stuk
Dikte in mm12_5
Breedte in mm1200
Lengte in mm3000
Randafwerkingafgeschuinde kant

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.