Gips Stucplaat 9,5 mm 400x2000

€ 4,20

excl. BTW € 3,47
Productnummer: GIPSPL 9 40X200 STUC
Verzendwijze: Vrachtvervoer
Productinformatie "Gips Stucplaat 9,5 mm 400x2000"

Gips Stucplaat van Knauf met een dikte van 9,5 mm, afmeting 400x2000 mm.

Knauf Stucplaten zijn gipskarton platen die worden gebruikt als ondergrond voor pleisterwerk tegen plafonds en schuine daken. Stucplaten zijn pleisterdragers voor gipspleisters. Het zijn platen met een kern van gips, waarvan de stukadoorszijde en de langskanten met een goed hechtend, poreus karton zijn bekleed waarop direct gestukadoord kan worden. De platen zijn herkenbaar aan het bruinachtige karton en de blauwe bestempeling op de rugzijde.

Montage

De basislatten worden met tussenafstanden van max 750 mm tegen het ruwe plafond bevestigd. De draaglatten worden daar dwars met een h.o.h afstand van max 400 mm op vastgeschroefd. De Knauf stucplaten dwars op de draaglatten bevestigen.

De korte kanten van de platen moeten dicht tegen elkaar op een lat liggen, de langskanten worden met open voegen van 5-8 mm gemonteerd. Druk de pleister in de voegen  zodat het materiaal een dikke rand op de achterkant van de platen vormt.

Na het monteren van de platen moet direct met het pleisteren worden begonnen, omdat niet bepleisterde Knauf-stucplaten na een poosje gaan doorhangen. Goudband en MP75 zijn bij uitstek geschikt voor pleisterdragers als stucplaten.

Voor meer informatie zie Verwerkingsvoorschriften Knauf Stucplaten.


Specificaties
Besteleenheidper stuk
Dikte in mm9_5
Breedte in mm400
Lengte in mm2000
Randafwerkingronde langskant
Gewichtcirca 7kg/m2

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.