DYNAPLUS 4.5X60/30 GEVELSCHROEF AR-BRONZE CK TX-20 (200)

€ 23,06

excl. BTW € 19,06
Productnummer: 7222703
Productinformatie "DYNAPLUS 4.5X60/30 GEVELSCHROEF AR-BRONZE CK TX-20 (200)"

De schroefoplossing voor het bevestigen van gezwarte houten gevelplanken, het vastschroeven van schuttingplanken of het maken van potdekselwerk.

De schroef is zelfborend door de speciale diamond-point. Deze driehoek-vormige boorpunt zorgt voor maximale boorcapaciteit met behoud van een hoge uittrekwaarde voor het maken van een stevige verbinding. Je kunt hierdoor tot aan twee centimeter van de rand van de plank zonder voorboren inschroeven. Zonder het hout te splijten.

De kleine cilinderkop zorgt voor een nette afwerking. Door deze cilinderkop wordt het inbrengen van spanning door de schroefkop in de houten plank voorkomen. Bij gebruik van platkop schroeven in gevelplanken of schuttingdelen kan de schroefkop als een soort wig werken waardoor er alsnog scheurvorming van de plank bij het schroefgat ontstaat als nadien het hout gaat drogen. Verder zorgt de kleine bronskleurige cilinderkop voor een nette afwerking op hout.

De TX-drive maakt het inschroeven eenvoudig door een goede krachtoverbrenging van de bit op de schroef.

De schroeven zijn gemaakt van gehard koolstofstaal en zijn door een uitgekiend na-hardingsproces niet alleen supersterk, maar ze zijn ook heel buigzaam. Hierdoor wordt de kans op afbreken geminimaliseerd; zowel tijdens het inschroeven als nadat de schroeven zijn verwerkt en de houten planken gaan werken.                                                                                                                                               

De gevelschroeven zijn voorzien van een bronskleurige Anti-Roest-coating. De coating is zeer roestbestending en hebben de allerhoogste corrosiviteitsklasse; C4. De organische AR-coating is opgebouwd uit drie dunne laagjes organische coating bovenop de elektrolytische zinklaag wat zorgt voor een zeer goede hechting. Mocht de coating toch licht beschadigd raken bij het inschroeven? Geen probleem; de coating kan kleine beschadigingen zelf herstellen waardoor de AR-coating een permanente corrosiebescherming biedt aan de schroeven.

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.