Cellenbeton 70 mm 200X600

€ 2,34

excl. BTW € 1,93
Productnummer: CELLENBETON 70
Verzendwijze: Vrachtvervoer
Productinformatie "Cellenbeton 70 mm 200X600"

ProBouwen heeft verschillende afmetingen en uitvoeringen van cellenbeton van Lemga op voorraad. Cellenbeton is een materiaal met steenachtige eigenschappen. Het grote voordeel van cellenbeton is het lichte gewicht. Dit heeft het te danken aan de aanwezigheid van ontelbare microscopisch kleine gesloten cellen gevuld met lucht. Lemga cellenbeton heeft uitstekende geluidsisolerende eigenschappen, en thermische eigenschappen. Muren uit cellenbeton zorgen continu voor een behaaglijk klimaat, omdat onverwachte schommelingen van temperatuur en vochtigheid perfect gecorrigeerd worden.

Het gladde, gemakkelijk bewerkbare oppervlak van cellenbeton is een geweldig uitgangspunt voor afwerktechnieken. Het frezen van leidingsleuven blijkt in de praktijk al even gemakkelijk als bijvoorbeeld het aanbrengen van voorzetlagen, stucwerk, betegeling, decoratie enzovoort.

Ondanks het geringe gewicht is de cellenbeton uiterst draagkrachtig, en blijft dat ook. Een wand van Lemga cellenbeton van 7,5 cm dik die eenzijdig gestuukt is, houdt bij een brandbelasting zeker 90 minuten stand en voldoet hier mee aan de eisen van F-90 A.


Specificaties
Besteleenheidper stuk
Gewicht5,9 kg/st.
Dikte in mm70
Hoogte in mm200
Lengte in mm600
Aantal per m28,2
Lijmverbruik per m21,7 kg.

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.