basket

Betaalmogelijkheden

 

A. Levering door ProBouwen.

 

iDeal: U betaalt op het moment van bestellen het orderbedrag inclusief de verzendkosten op een veilige manier online via uw eigen bank met iDeal. De goederen worden hierna verzameld door ProBouwen en zal zo spoedig mogelijk op uw afleveradres bezorgd worden.

Uw verzendkosten kunt u vinden in deze Transport-tabel.

Rembours: U bestelt de goederen via de webshop ProBouwen.nl. U betaalt via iDeal de helft van het totale orderbedrag, en de bestelling is geplaatst. ProBouwen gaat de order verzamelen en vervolgens wordt het transport gepland. De andere helft van het bedrag betaalt u contant aan de chauffeur bij aflevering (pinnen niet mogelijk). U dient hiervoor dus thuis te zijn.

Deze optie brengt wel extra kosten met zich mee. Doordat niet al onze transporteurs meewerken aan deze optie, moeten we vaak voor een duurdere optie kiezen. De transporteur rekent hiervoor ook extra kosten. Om u iets tegemoet te komen rekent ProBouwen niet meer dan €45, - excl. btw (€54,45 incl. btw) extra voor deze betaaloptie bij verzending per vrachtwagen of koerier. Voor bestellingen die wij per doos verzenden zijn de kosten lager, hiervoor rekenen we dan ook slechts €20,- excl. BTW (€24,20 incl. BTW) voor de rembours optie. Deze prijs wordt automatisch doorberekend in de totaalprijs.

 

B. Zelf afhalen te Zevenhuizen (Groningen)

 

iDeal: U betaalt op het moment van bestellen het orderbedrag op een veilige manier online via uw eigen bank met iDeal. Er worden geen vrachtkosten berekend. Zodra uw bestelling klaar ligt, wordt er contact met u opgenomen. Zorg ervoor dat u uw factuur mee neemt wanneer u de goederen afhaalt. U kunt de goederen afhalen op maandag t/m vrijdag van 8.00-12.00 uur en van 13.00-17.00 uur. Op zaterdag zijn wij geopend van 8.00-12.00 uur, en van 13.00-16.00 uur.

 

Contant aan balie: U bestelt de goederen via de webshop ProBouwen.nl en betaalt geen vrachtkosten. Zodra uw bestelling klaar ligt, wordt er contact met u opgenomen. U betaalt contant aan de balie op het moment dat u de goederen afhaalt (pinnen mogelijk). Zorg ervoor dat u uw factuur mee neemt wanneer u de goederen afhaalt. U kunt de goederen afhalen op maandag t/m vrijdag van 8.00-12.00 en van 13.00-17.00 uur. Op zaterdag zijn wij geopend van 8.00-12.00 uur, en van 13.00-16.00 uur.

Afhaaladres Zevenhuizen

Vertrekpunt:
Bijvoorbeeld: straatnaam 1, plaatsnaam

Kaart Google Maps

Betaalmogelijkheden

Onze betaalmogelijkheden Meerdere betaalmogelijkheden
Helpdesk

Klantenservice

0594 - 63 13 91

Openingstijden: ma. t/m vr.
8.00-12.00 uur en 13.00-17.00 uur